Adverteren op GALERIES.NL

Vaste prijs van 30 per dag (ex. btw 21%)
De banners worden getoond onderaan de homepage. Bij elke klik op de site wordt er met eventuele andere advertenties gewisseld als bij een carrousel. Tevens wordt een advertentie meegestuurd naar alle abonnees op de dagelijkse nieuwsbrief Kunst Actueel (niet in juli en augustus!). De site wordt dagelijks bekeken door zo'n 10.000 unieke bezoekers.

Voorbeelden
Zie overzicht en resultaten (hits) van advertenties uit de afgelopen periode.

Hoe werkt het?
Om te kunnen reserveren moet u (bedrijf of particulier) zich eerst als adverteerder registreren (let op: dat staat geheel los van de registratie voor bezoekers of inloggegevens voor aanvullingen). Vervolgens kunt u boeken op de dagen die u wilt. Bestaande relaties (alle participanten van deze website) kunnen achteraf een nota ontvangen. Aan nieuwe relaties kan gevraagd worden om vooraf te betalen.

Voor de advertentie is een afbeelding (de zogenaamde banner) nodig met een formaat van precies 728 x 90 pixels!

De grootte ziet er dus als volgt uit:

De afbeelding kan een .jpg, .gif of .png afbeelding zijn. Animated gif is ook mogelijk.
Vanuit de advertentie (alleen via een klik) kunt u laten doorverwijzen naar een willekeurige pagina op het web, bijvoorbeeld een expositiepagina op onze site of naar uw eigen website. Deze zogeheten banner kunt u na inloggen (als adverteerder) geheel zelf samenstellen.

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om advertenties te weigeren of te verwijderen. Advertenties dienen uiteraard interessant te zijn voor de doelgroep: kunstminnaars. Tot die grote groep behoren particulieren, verzamelaars, kunstenaars, galeriehouders en mensen werkzaam in de kunstsector.

Benno Tutein Nolthenius
06-39419010
info@galeries.nl