Inloggen voor instellingen en kunstenaars   Vrijwaringsverklaring voor exposerende instellingen.
  Bericht voor
kunstenaars   Vrijwaringsverklaring voor kunstenaars.
 Klein scherm ?
smartphone.
Dag bezoeker,

Deze kunstsite met informatie over galeries, musea, kunstuitlenen, kunstenaars, exposities, veilingen en kunstbeurzen wordt dagelijks aangevuld en bijgewerkt, deels door onze redactie, deels door de galeries, musea, kunstuitlenen en kunstenaars zelf. Een website als deze is natuurlijk nooit "af" of compleet. Weet u meer, bijvoorbeeld over kunstenaars, of heeft u suggesties? Stuur ons email.
Vindt u de site een aanrader? Doe ons een plezier en maak de website bekend bij uw kunstminnende vrienden. Vertel het door, stuur een email, doe het nu!

De site wordt druk bezocht, met dagelijks tussen de 6.000 en 10.000 bezoekers en ruim 3,0 miljoen bekeken pagina's (pageviews) per maand. De site bevat veel informatie. Van jonge beginnende kunstenaars tot oude kunstenaars uit de Middeleeuwen, bij elkaar meer dan 35.000. Soms met weinig informatie over de kunstenaar, soms met een uitgebreid cv en vele afbeeldingen. Van vele honderden musea en galeries wordt het volledige expositieprogramma gepresenteerd, niet alleen het actuele aanbod, maar ook wat is geweest en wat nog gaat komen. Bij galeries is onderscheid gemaakt tussen participanten en overig. Van participanten kunt u alles bekijken zonder abonnee te zijn. Voor de overige galeries moet u eerst abonnee worden. Dat is overigens geheel gratis (zie hieronder).

Benno Tutein Nolthenius
info@galeries.nl 
www.kunst.nu /www.artnet.nu / www.galeries.nl / www.galeries.nu / www.musea.nu
Willem van Oranjelaan 5, 5211 CN, Den Bosch, tel. 06-39419010
Zoeken in deze site
U kunt zoeken door een deel van een naam in te typen, links in de navigatiebalk onder de knop beurzen, bijvoorbeeld akker en dan de Enter-toets indrukken. U krijgt dan zowel galeries/musea als kunstenaars. Indien u ook wilt zoeken in expositiegegevens of naar kunstwerken, dan kunt u uitgebreider zoeken. Tenslotte kunt u zoeken in search-engines zoals Google.

Duizenden links
Bij galeries, musea en kunstenaars staan hyperlinks naar de eigen homepages. Verder zijn er nog kunstacademies en weblogs.

Participanten
Er zijn circa 400 instellingen die niet alleen inhoudelijk, maar ook financieel bijdragen: galeries, kunstuitlenen, bedrijfscollecties en instellingen.

Abonneren is gratis
Indien u zich registreert (naam, adres, tel.nr en email), kunt u alle pagina's bekijken en bovendien opgeven wie uw favoriete kunstenaars en galeries of musea zijn, zodat u exposities daartoe kunt beperken. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet doorgeven aan andere organisaties.
Na registratie ontvangt u per email een activatiecode, waarmee u gratis een cookie (een soort identificatiecode) in uw computer kunt plaatsen, zodat wij kunnen nagaan wie er surft. De cookie wordt opgehaald door op de URL in het mailbericht te klikken of via activatiecode invullen.
Verder kunt u zich inschrijven voor een dagelijkse nieuwsbrief per email, met o.a. Kunst van de Dag en een korte Agenda.

Donatie
Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom, vanaf 5 euro. Bij voorbaat hartelijk dank. Betaalmogelijkheden: Uitgeverij Tutein Nolthenius, Den Bosch.
ING Bank: NL06INGB0003897857
Postcheck BelgiŽ 000-1592797-57
PayPal: info@utn.nl

  Het direct of indirect kopiŽren van de informatie uit onze database voor andere publicaties
   (op internet of via andere media) is niet toegestaan, anders dan na uitdrukkelijke toestemming.
   Ook het (geautomatiseerd) downloaden van grote hoeveelheden pagina's/afbeeldingen
   wordt beschouwd als diefstal.