EXPOSITIE / EXHIBITION Kunstenlab Van 25-2 t/m 15-4-2012
  Let op: Deze expositie is voorbij !Kunstzappen:
Er was eens...

Ida Buijs, Klik voor vergroting  Floor Coolsma, Klik voor vergroting 

Het thema van het educatieve project kunstzappen in 2012 is 'sprookjes'. In het Kunstenlab is werk te zien van verschillende kunstenaars. De kunstwerken van de kunstenaars hebben met elkaar gemeen dat zij allemaal een link met sprookjes hebben. In een aantal werken is die link heel direct aanwezig, in andere werken wordt er met humor verwezen naar een sprookje en sommige werken verwijzen vooral qua sfeer naar een sprookjeswereld.

Kunstzappen is een samenwerkingsproject van drie kunstinstellingen: Deventer Musea, Leeuwenkuil kunstencentrum en Kunstenlab. Het project wordt verzorgd voor de bovenbouw van de basisschoolen eerstejaars speciaal voortgezet onderwijs. Tijdens het zappen bezoeken de leerlingen in één ochtend de drie culturele instellingen in Deventer.

Exposerende kunstenaar(s) / exhibited artist(s):
Ida Buijs - Floor Coolsma - Lies van Dam - Sebiha Demir - Maaike Folmer - Sandrijn van der Horst - Paul Klemann - Linda Mosterd - Margot Olde Loohuis - Dorien Plaat - Judith Schepers - Ludmilla van der Spoel - Femke Teussink - Irene Vinkenburg

Kunstenlab
Scheepvaartstraat 12, 7411 MB Deventer, 0570-611848, open: di t/m zo van 13.00-17.00
Expositieperiode van 25 februari t/m 15 april 2012