Bonnefanten Kunstuitleen Maastricht

Avenue Céramique 250  Plattegrond via Google
6221 KX Maastricht, Nederland
T 043-3290195
 kunstuitleen@bonnefanten.nl
www.bonnefanten.nl
do t/m za 11.00-17.00Dependance(s):
Bonnefanten Kunstuitleen Parkstad Limburg - Ipomal Galerie
Centrum voor de kunsten Roermond
Bonnefanten Kunstuitleen Sittard
Bonnefanten Kunstuitleen Venlo
Bonnefanten Kunstuitleen Weert

Overige informatie

In uw eigen dagelijkse omgeving genieten van eigentijdse kunst uit de collectie van Bonnefanten Kunstuitleen. De Kunstuitleen heeft ruim 10.000 werken van bijna 2000 gerenommeerde en beginnende Nederlandse kunstenaars voor u beschikbaar in de collectie. Bovendien wordt deze collectie maandelijks uitgebreid. Schilderijen, gouaches, aquarellen, tekeningen, foto's, grafiek en plastiek: allemaal te huur in Bonnefanten Kunstuitleen.
+ + lees meer...

Met een abonnement op maat bepaalt u zelf op welke manier u kunst wilt huren. U kunt de werken lang in uw bezit houden of juist zo vaak wisselen als u maar wenst. Kopen kan natuurlijk ook, want al hurend kunt u een kooptegoed opbouwen. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen is Bonnefanten Kunstuitleen dè manier om voor een overzichtelijk bedrag kunst in huis te halen. Als klant krijgt u bovendien de Bonnefanten-pas. Met deze pas krijgt u kortingen in de Museum Shop.

Huren
Als klant van de Kunstuitleen heeft u de keuze uit verschillende abonnementen. De hoogte van het maandelijkse abonnementsgeld bepaalt de waarde van de werken die u kunt huren. U kunt dus ook meerdere werken huren, zolang u maar binnen het bij uw abonnement behorende maximum blijft. U kunt de kunstwerken zo vaak wisselen als u maar wilt. Langer lenen kan uiteraard ook, in principe tot maximaal een half jaar. Na die periode betaalt u automatisch een geringe maandelijkse toeslag.

Kopen
Als een kunstwerk u bevalt kunt u het ook kopen. De meeste abonnementsvormen kennen een kooptegoed van 50% van het abonnementsbedrag. Met uw kooptegoed kunt u een kunstwerk, eventueel met een bijbetaling, uit de collectie van de Kunstuitleen kopen.

Bonnefanten Kunstuitleen voor bedrijven
Veel bedrijven en instellingen maken gebruik van Bonnefanten Kunstuitleen. Hiervoor gelden uiteraard aparte tarieven. We maken graag een offerte op maat.

Vestigingen in heel Limburg
Naast de vestiging in het museum in Maastricht heeft Bonnefanten Kunstuitleen vestigingen in Landgraaf, Roermond, Sittard, Venlo en Weert. U hoeft dus nooit ver te reizen om te profiteren van de huurmogelijkheden van kunstwerken uit de collectie van Bonnefanten.


Vaste kunstenaars

Judith Krebbekx.

Kunstenaars met werk in stock

Marianne Aartsen - Maaike Alma - Karel Appel - Antoine Berghs - Carel Blotkamp - Ada Breedveld - Frank Van den Broeck - Herman Brood - Nicole Carvajal - Corneille - Jef Diederen - Romy Finke - Kees de Goede - Fons Haagmans - Anton Heyboer - Reinier Lucassen - Anneke Peereboom - Luis Penín - Jean Ruiter - Kees Salentijn - Rob Scholte - Han Schuil - Ton Schulten - Henk Speth - Hans Spiegeler - Wouter Stips - Eric Toebosch - Hans Truijen - Hans Vanhorck - Henk Visch - Bernard Visser - Joop Vugs - Han van Wetering - Kim Zwarts.

Namen zijn klikbaar voor meer informatie.


Galeries.nl is sinds kort weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de rechter kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Benno Tutein Nolthenius