Hoogsteder & Hoogsteder

Lange Vijverberg 15  Plattegrond via Google
2513 AC Den Haag, Nederland
T 070-3615575
 info@hoogsteder.com
www.hoogsteder.com
ma t/m vr 10.00-17.00

Contact: John en Willem Jan Hoogsteder

16de en 17de eeuwse Hollandse en Vlaamse schilderijen

Overige informatie

Kunsthandel Hoogsteder & Hoogsteder is gespecialiseerd in de in- en verkoop van Hollandse en Vlaamse Oude Meesters en staat bekend om zijn publicaties en tentoonstellingen. Het kunsthistorisch onderzoek speelt binnen de kunsthandel een grote rol. Door de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied, verwierf Hoogsteder & Hoogsteder nationaal én internationaal faam.
+ + lees meer...

Meer dan 40 musea in binnen- en buitenland kochten werken uit de collectie van Hoogsteder & Hoogsteder aan, waaronder het Rijksmuseum Amsterdam, Musée du Louvre, Parijs en het J. Paul Getty Museum, USA. Ook verleent Hoogsteder & Hoogsteder regelmatig medewerking aan tentoonstellingen in musea door schilderijen in bruikleen af te staan.

Willem-Jan Hoogsteder studeerde kunstgeschiedenis aan de universiteit van Utrecht en aan het Courtauld Institute of Art in Londen. John Hoogsteder ontwikkelde zich vanaf de jaren vijftig tot specialist op het gebied van 16de en 17de eeuwse schilderijen en is bekend als Oude Meesters expert bij het televisieprogramma Kunst & Kitsch.


Open Huis
6/3/2010 - 7/3/2010
Open huis
19/12/2009 - 20/12/2009

Kunstenaars met werk in stock

Sybrand van Beest - Abraham van Calraet - Rachel Ruysch - Salomon Jacobsz. van Ruysdael - Adam Silo - Jacob Toorenvliet - Jean Ulrich Tournier - Lucas van Uden - Adam Willaerts - Philips Wouwerman.

Namen zijn klikbaar voor meer informatie.

Toon afbeeldingen


(advertentie)