Grafisch Atelier Twente (GAT)

Walstraat 8-10  Plattegrond via Google
7511 GH Enschede, Nederland
T 053-4303389
M 06-51583992
 rjkroes@zonnet.nl
di t/m za 11.00-17.00
do tot 21.00

Contact: Rein Kroes

Overige informatie

Kunstverkoop
Naast de maandelijks wisselende exposities die worden georganiseerd, beschikt het Grafisch Atelier Twente over honderden kunstwerken die al of niet ingelijst, kunnen worden aangeschaft.
Om de doorstroming van kunstwerk en de inkomenspositie van de kunstenaars te verbeteren worden de kunstwerken tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden.

Werkplaatsen
+ + lees meer...

Het Grafisch Atelier Twente biedt kunstenaars werkplaatsen tegen een geringe vergoeding. Persen, zeefdrukinstallaties e.d. die gebruikt worden bij het vervaardigen van grafische kunst vragen om ruimte. Met name beginnende kunstenaars hebben daar meestal niet de beschikking over.
Door het creŽren van ruimtelijke en materiŽle mogelijkheden wil het Grafisch Atelier Twente de grafische kunstenaars ondersteunen en stimuleren bij het uitvoeren van hun werk.

Exposities
De galerie is in eerste instantie bedoeld om het werk van de bij het grafisch atelier aangesloten kunstenaars onder de aandacht te brengen. Daarnaast worden ook grafische kunstenaars van buiten de regio en het Duitse grensgebied in de gelegenheid gesteld hun werk hier te exposeren.
De exposities worden elke twee maanden gewisseld.


Joost Kortenbach
1/2/2004 - 28/2/2004


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius