Art Card for Charity  (1999)

Postbus 56  Plattegrond via Google
6230 AB Meerssen, Nederland
T 043-3652385
M 06-55756655
 contact@artcardforcharity.nl
www.artcardcharity.nl

Contact: Jeanine Kunze

Overige informatie

Stichting Art Card for Charity beoogt kunstwerken van bekende en minder bekende kunstenaars te promoten en door middel van de verkoop van de kunstkaarten goede doelen te steunen.
De Stichting garandeert een percentage van tenminste 20% van elke verkochte kaart aan het goede doel over te maken.
Dit percentage is afhankelijk van de omzet: hoe hoger deze is, hoe meer de Stichting Art Card for Charity aan de goede doelen kan overmaken.

De collectie kunstkaarten, veelal als een collectors' item beschouwd, is in eerste instantie bedoeld voor het bedrijfsleven, maar ook particulieren kunnen uiteraard een bestelling plaatsen.
+ + lees meer...

De veelzijdige kunstkaarten kunnen behalve voor de Kerst en Nieuwjaar, het gehele jaar door gebruikt worden en zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Met een kunstkaart uit de collectie van Art Card for Charity en www.goededoelenkaarten.com heeft u altijd een passende kaart in huis!
Met de keuze uit ruim 400 kunstkaarten kunt u uw relaties of familie en vrienden op stijlvolle wijze de beste wensen overbrengen en steunt u tevens diverse goede doelen.

Meer dan 250 kunstenaars, de meesten wonend en werkend in Nederland, hebben belangeloos hun medewerking aan dit unieke project verleend.(advertentie)