Hotel Pulitzer Art Gallery

Prinsengracht 315-331  Plattegrond via Google
1016 GZ Amsterdam, Nederland
T 020-5235235
M 06-46342066
 francine@fransastic.com
24 uur per dag 7 dagen per week

Contact: Francine Brugman

Overige informatie

Hotel Pulitzer heeft in de 30 jaren van haar bestaan als hotel een hele collectie kunst verzameld. Bijna elke kamer beschikt over een origineel schilderij, en op andere plaatsen binnen het hotel komt u kunstwerken tegen van bekende kunstenaars, als; Eugène Brands, Ger Lataster, Peter Royen, Jan Sierhuis, Wallase Ting and Frits Marnix Woudstra, Lucebert, Lei Molin and Fon Klement.
+ + lees meer...

In samenwerking met Fransastic Media Productions biedt Hotel Pulitzer het gehele jaar door een diversiteit aan kunst middels wisselende exposities in de Hotel Pulitzer Art Gallery. De Hotel Pulitzer Art Gallery is gelegen in de binnentuinen van het hotel in een glazen gang die de grachtenpanden van de Keizersgrachtzijde met die van de Prinsengrachtzijde verbindt.
In samenwerking met Untitled Art Publishers organiseert Hotel Pulitzer interessante en fascinerende tentoonstellingen in haar eigen de Pulitzers Art Gallery. De Pulitzers Art Gallery is gelegen in de binnentuinen van het hotel in een glazen gang die de grachtenpanden van de Keizersgrachtzijde met die van de Prinsengrachtzijde verbindt. De beelden die de mooie rustgevende tuinen opluisteren zijn van Nick Jonk.

Zie ook Pulitzer website.


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius