Galerie Rosarta

Vlaardingweg 62  Plattegrond via Google
3044 CK Rotterdam, Nederland
T 010-4153789
 info@rosarta.nl
www.rosarta.nl

Contact: Maroeschka Warmerdam

Overige informatie

Galerie Rosarta is een galerie gespecialiseerd in Russische schilderkunst. Al onze schilderijen worden in Rusland vervaardigd door academisch geschoolde Russische schilders. Deze schilders hebben een academische opleiding gevolgd op de wereldberoemde kunstacademies van St. Petersburg en Moskou.
+ + lees meer...

Onze hedendaagse schilders schilderen naar eigen idee en gevoel wat vaak leidt tot verrassende resultaten. Een ding hebben zij echter gemeen en dat is de passie voor hun werk wat dan ook te zien is aan hun verfijnde manier van schilderen. Om de schilders te helpen en u te verzekeren van een kwalitatief goed schilderij voorzien wij ze van schilderslinnen en verf.
Tevens worden alle schilderijen in Nederland gespannen en voorzien van bijpassende lijsten. Kortom, galerie Rosarta maakt het publiek bekend met betaalbare hedendaagse Russische kunstuitingen.Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius