Galerie Paardenmarkt 64  (2005)

Paardenmarkt 64  Plattegrond via Google
B-2000 Antwerpen, BelgiŽ
T +32-3-2881106
 petronella.adriaens@pandora.be
do t/m za 14.00-18.00


Contact: Nella Ideler-Adriaens en Marcel Vogel

Overige informatie

Behalve beelden en schilderijen is er een afwisselend aanbod van antiek, design en cadeauartikelen die onder de naam Adriaens verkocht worden.

Te zien zijn de symbolische kunst en portretten van Magda Francot. Verder schilderijen van Anneke Frederiks met het thema bloemen, schilderijen over ItaliŽ (o.a. VenetiŽ) van Jeanne van der Elst, blow-ups van gezichten door Ans Schumacher en enkele werken op antieke houten panelen van Ellis Tertoolen. De collectie beeldhouwwerk van Frans & Truus van der Veld zal binnenkort worden uitgebreid.
+ + lees meer...

De galeriehouders zijn nog op zoek naar geschikte Belgische kunstenaars die willen exposeren. Ook is er de mogelijkheid om antiek en schilderijen in consignatie te geven. Zo hangen er op de eerste verdieping van het karakteristieke pand al ruim een twintigtal klassieke en/of antieke schilderijen.Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius