Clockhuys / CHC

Brinkhorst 3  Plattegrond via Google
9751 AS Haren, Nederland
T 050-5339560
 info.ckc@haren.nl
www.ckc-haren.nl
ma t/m vr 9.00-20.00


Contact: Richard Bakker (dir), Geert (exposities)

Overige informatie

Het Centrum voor Kunst & Cultuur Haren verzorgt lessen, cursussen en workshops op het gebied van muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunst.

Het bestuur bestaat uit mr E.M. van Koldam, D.A. Dijsselhof en R.M. Roossien.
+ + lees meer...

't Clockhuys is omgevormd tot een Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC). De omvorming maakt onderdeel uit van de doelen van de gemeente Haren. Recentelijk zijn de gemeentelijk muziekschool en de Harense activiteiten van de Groningse Stichting Kunstzinnige Vorming al samengevoegd tot het CKC. Een volgende stap is de verplaatsing van de muziekschool naar 't Clockhuys. In de toekomst zal het beheer van 't Clockhuys moeten samensmelten met het CKC. De gemeente wil het Centrum voor Kunst en Cultuur organisatorisch behandelen als een afdeling van de gemeentelijke bestuursdienst. De directeur van de muziekschool, de heer R. Bakker zal als directeur van het CKC de kar trekken.


Oscar B. Jansen
14/11/2005 - 17/12/2005


Galeries.nl is sinds kort weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de rechter kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Benno Tutein Nolthenius