Uitgeverij Optima

Stalstraat 1  Plattegrond via Google
4132 VD Vianen, Nederland
T 0347-371829
 h.uytdewilligen@hccnet.nl
www.uitgeverij-optima.nl

Contact: Hans Uijtdewilligen

Overige informatie

Uitgeverij Optima is een uitgeverij die zich toelegt op het produceren van een verscheidenheid aan publicaties. In de afgelopen twintig jaar zijn er vele honderden producties gemaakt. Het merendeel van deze boeken vindt zijn weg naar de lezer via de boekhandel.

Bedrijven en instellingen hebben niet alleen belangstelling voor boeken die reeds kant en klaar zijn, maar zijn ook zeer enthousiast over Optima's publicatie op maat; een uitgave die speciaal geschreven of samengesteld wordt voor een bedrijf of instantie, en daarmee geheel afgestemd is op het bedrijf of de instantie in kwestie.
+ + lees meer...

Met ingang van 2000 heeft Uitgeverij Optima haar werkterrein uitgebreid. Door de toenemende belangstelling voor de beeldende kunst, produceert Uitgeverij Optima ook publicaties - in opdracht - over kunstenaars. Tevens wordt de mogelijkheid van een ondersteunende expositie onderzocht.

Uitgeverij Optima produceert een serie boeken die betrekking heeft op het culturele leven in Utrecht in de twintigste eeuw. Deze serie verschijnt, in samenwerking met de Vakgroep Kunstgeschiedenis van de Rijksuniversiteit van Utrecht, onder de titel Nobelreeks.(advertentie)