Roodstop

Deinzestraat 63  Plattegrond via Google
B-9700 Oudenaarde, België
T +32-55-338813
 info@roodstop.be
www.roodstop.be
ma t/m vr 7.00-19.00

Overige informatie

De Boever’s Services benzinestation, eetgelegenheid en kunst.

AL onze gerechten worden dagvers bereid: broodjes, salades, soep, fruit-en groentesappen, fruitsalades, desserts, beleg…Versheid is de beste waarborg voor een optimale smaak en voedingswaarde van onze gerecht.

GEZOND
Ook ligt het accent binnen ons assortiment op gezonde voeding. Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Het levert de voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden. En het verkleint daarnaast het risico op ziekten.

SMAAK
+ + lees meer...

Roodstop geeft uw voeding extra functies. Bij Roodstop is het aanbod naast vers en gezond ook lekker en aangenaam, een uitgebreid aanbod tegen een aanvaardbare prijs. Roodstop gaat op zoek naar voedingsmiddelen die u in staat stellen om beter zorg te dragen voor uw gezondheid.

AANBOD
'Roodstop' biedt een ruime waaier van met zorg bereide broodjes, salades, pasta's en desserten,… aan. Allen hebben ze wel hun versheid, gezondheid en natuurlijke ingrediënten gemeen. De menukaart wordt zeer geregeld aangepast.


Kristien Daem: Landschappen
10/12/2005 - 6/1/2006
Koenraad Dedobbeleer: The glory of ignorance
28/10/2005 - 25/11/2005


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius