Lijstenmakerij Korsman

De Kempenaerstraat 75  Plattegrond via Google
2341 GJ Oegstgeest, Nederland
T 071-5138722
 info@kunstinlijsten.nl
www.kunstinlijsten.nl
di t/m vr 10.00-18.00
za 10.00-17.00

Overige informatie

Kunsthandel & Lijstenmakerij Korsman "Kunst in Lijsten" is een eigentijdse lijstenmakerij, een lijstenspeciaalzaak die zich kenmerkt door een hoogwaardig vakmanschap en voorzien van de beste materialen het inlijstwerk optimaal tot zijn recht laat komen.

Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van alle soorten kunst op papier, etsen, foto's, borduurwerken, olieverfschilderijen en in het opspannen van doeken, zijde en battik.
+ + lees meer...

Onze lijsten varieren van staatlijsten tot handvergulde en hoeverwerkte lijsten en we hebben een sortering van meer dan 2000 profielen. Daarnaast is er een groot assortiment glas, waaronder het hoogontspiegelde clear / color en museumglas. Ook verkopen we verschillende ophangsystemen.

We beschikken over een restauratie atelier. Het bleken van antiek papier, restaureren van oude kaarten, olieverf doeken en panelen behoren tot de mogelijkheden.

Handbeschilderde Franse passe-partouts worden in opdracht vervaardigd.

Tevens verkopen Facetspiegels in 20 standaardmaten, met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

U kunt bij ons voor de deur parkerenGaleries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius