Hiscox bv

Schiphol Boulevard 195  Plattegrond via Google
1118 BG Schiphol, Nederland
T 020-7952200
 info.netherlands@hiscox.com
www.hiscox.nl
kantooruren

Contact: Siwart A. Mackintosh (dir)

Overige informatie

Hiscox is een gerenommeerde niche verzekeraar die zich gespecialiseerd heeft in zekere particuliere en zakelijke risicogebieden. Onze producten kenmerken zich door specifiek toegesneden te zijn op de wensen en verzekeringsbehoefte van onze klanten gebaseerd op onze ervaring en specifieke kennis en beoordeling van de individuele situatie.
+ + lees meer...

Door ons te specialiseren en onze klanten en hun risicoís zorgvuldig te analyseren, zijn wij in staat hen betere producten en service te bieden. Door de ruime wereldwijde ervaring te koppelen aan locale expertise over de Nederlandse verzekeringsmarkt kunnen wij ook de Nederlandse klanten een gespecialiseerd lokaal product bieden.

Deze benadering en doelgerichtheid hebben ons doen uitgroeien van een kleine organisatie binnen Lloyds of London, 100 jaar geleden, tot een dynamische internationale verzekeringsgroep van naam met kantoren in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland, Guernsey, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Hiscox in Nederland
De Hiscox groep is al ruim twintig jaar actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Eerst door vertegenwoordiging door een volmachtbedrijf en sinds medio 1999 door een eigen kantoor. De ervaring in de jaren opgedaan en de voortdurende controle bij onze klanten, stelt ons in staat de producten daar waar nodig en wenselijk aan te passen en actueel te houden aan de specifieke behoefte van de Nederlandse verzekerde.

Onze producten
Onze producten gedragen door een hoge graad van service en klantgerichtheid bestaan onder andere uit:
- Onze Huis&Kunst verzekering voor de meer vermogende particulier. Deze dekt de opstal, de inboedel, de kunst, juwelen en overige persoonlijke bezittingen van doorgaans substantiŽle omvang. Deze polis is inmiddels alom bekend, zo ook onze professionele wijze van acceptatie als mede snelle, betrouwbare en zorgvuldige schadebehandeling.
- Producten voor de kunst- en antiekwereld. Hiscox is wereldwijd een van de meest toonaangevende verzekeraars van Musea, tentoonstellingen, professionele handel en omvangrijke particuliere verzamelaars.Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius