Kunst Openbare Ruimte Emmen

EmmenNederland
 s.vdster@emmen.nl
www.beeldeninemmen.nl

Overige informatie

In de openbare ruimte van de gemeente Emmen staan ruim 120 kunstwerken. In en rond het centrum van Emmen zijn een wandel- en een fietsroute uitgewerkt. Ook in het boekje Beelden in Emmen, een publicatie van het CBK Emmen, zijn de wandel- en de fietsroute te vinden en is de basisinformatie van alle kunstwerken opgenomen. Beelden in Emmen is voor € 6,50 verkrijgbaar bij de VVV Emmen, Plantage Boekhandel Vermeer, de Centrale Balie van het gemeentehuis en bij het CBK Emmen.
+ + lees meer...

De wandelroute voert langs 28 kunstwerken. Als wandeling duurt de route ongeveer een uur. De start is bij de ingang van het gemeentehuis aan de marktzijde, bij het busstation.

De fietsroute voert langs 21 kunstwerken. Op de fiets duurt de route ongeveer anderhalf uur. De start is in het centrum van Emmen op de hoek van de Hoofdstraat en Sterrenkamp, in de buurt van het postkantoor en het kantongerecht.

De wandelroute en de fietsroute zijn zelfstandige routes. U kunt ze samenvoegen tot één lange fietsroute. Wel moet u in dat geval zo nu en dan een stukje lopen met de fiets aan de hand.


Kunstenaars met werk in stock

Liesbeth Abbenes - Mari Andriessen - Jan de Baat - Arie Berkulin - Gjalt Blaauw - Gerrit Bolhuis - Judith Braun - Jan Cremer - Wia van Dijk - Wessel Dijkstra - Erasmus van Dülmen Krumpelmann - Chris Elffers - August Falise - Adri de Fluiter - Bert Frijns - Groenewoud/Buij - Siebe Hansma - Loes Heebink - Guus Hellegers - Henriëtte van ´t Hoog - Andries Hoogenraad - Hans Ittmann - Nic Jonk - Bert Kiewiet - Willem Kind - Hetty van der Kloot - Pieter Kortekaas - Carel Lanters - Luc Leenknegt - Cyril Lixenberg - Margriet Luyten - Hans Mes - François Morellet - Monique Nieberg - Karl Pelgrom - Thom Puckey - Ben van Renssen - Marte Röling - Ulrich Rückriem - Marc Ruygrok - Shlomo Schwarzberg - Robert Smithson - Pieter Starreveld - Wim Steins - Evert Strobos - Piet Hein Stulemeijer - Jan Timmer - Baukje Trenning - Willem Vermandere - Kees Vlietman - André Volten - Martha Waijop - Jeroen van Westen - Jos Wong - Ek van Zanten.

Namen zijn klikbaar voor meer informatie.


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius