ArtPaq Studio

Mesdagstraat 34  Plattegrond via Google
1318 RW Almere, Nederland
M 06-18182467
 paul@artpaq.com
www.artpaq.com
bezoek alleen op afspraak

Contact: Paul Ebbe

Reproductie en reprografie.

Overige informatie

Reproductiediensten zoals het hoogwaardig digitaliseren van fineart kunst, grootformaatdia's, alsmede object fotografie. Vervaardiging van top Gicléekunst in edities van museumkwaliteit op zeer fijne reproductiematerialen.

Voor visuele professionals zoals kunstenaars, ontwerpers, vakfotografen, illustratoren, musea, galeries, archieven, reclamemakers, etc.

Giclée edities
+ + lees meer...

Giclée komt uit het Frans (Gicler) wat vernevelen of verstuiven betekent en omvat een nieuwe meervoudige druklaagtechniek zonder platen. De term is recent overgenomen in de kunstwereld om de betere digitale fine-art prints te duiden. Top Giclées zijn goed geschikt voor werken van allerlei kunstenaars en worden reeds verwelkomd door veel musea over de wereld, zoals the New York’s Metropolitan Museum.

Drukken
Wij drukken fine art met uiterst betrouwbare high-pigment en waterbestendige inkten. Deze zijn extreem lang houdbaar (60 tot 160 jaar) en van een adembenemende kwaliteit.
Er kan worden gedrukt op losse vlakke vellen, of met materialen van de rol aan één stuk. Iedere druk wordt kritisch gecontroleerd met veel aandacht, toewijding, liefde en precisie. Wij zijn geen massafabriek maar produceren gelimiteerde exclusieve edities.

Digitale Editing van beelden behoort tot de kernactiviteiten van Artpaq. Voor een optimale waarneming zijn de werkplekken vrij van direct invallend zonlicht. Het omgevingslicht voldoet aan professionele normen om een goede basis voor visuele kleurwaarneming te garanderen. Wij werken conform ICC; de norm voor crossplatform kleurcorrectie. Het doel: eenduidige weergave van kleuren van verschillende in- en uitvoerapparatuur. Alle factoren in de werkstroom worden vakkundig vastgelegd op hun waarden. Continue toetsing garandeert dat het eindresultaat overeenkomt met de wens.
Wij verzorgen retouche, cloning, creatie kleurcorrectie, stofcorrectie, conversie, close-ups, verscherping, titels, effecten, mixages. Alsmede archivering, portfolio's en product promo's op dvd.(advertentie)