Gaanderij Vercammen  (2003)

Kapelletraat 70  Plattegrond via Google
B-9220 Hamme, BelgiŽ
T +32-52-480787
M +32-474899029
 info@gaanderij-vercammen.be
www.gaanderij-vercammen.be
za en zo 14.00-18.00
en op afspraak

Contact: Veerle Vercammen

Overige informatie

Een oude vleesrokerij in de Kapellestraat ondergaat een ware gedaanteverwisseling. Veerle Vercammen stelt de ruimtes beschikbaar voor kunst en cultuur.

Hamme
+ + lees meer...

"De ruimtes van Gaanderij Vercammen vormen een unicum in Vlaanderen", beweert eigenares Veerle Vercammen. "Deze voormalige vleesdrogerij onderging een metamorfose. Wij ontmantelden alle beschikbare ruimtes, maar bewaarden de essentie en eigenheid ervan. Daardoor bieden wij de kunstenaars een grote artistieke uitdaging aan. Een confrontatie tussen het werk van de kunstenaar en de identiteit van de ruimte dringt zich op. Vrijblijvende kunst is hier aan de orde." Veerle Vercammen presenteert kunst in de breedste betekenis. "Naast tentoonstellingen organiseren wij hier in de toekomst ook allerlei andere culturele manifestaties als lezingen, workshops, toneelvoorstellingen, video-en filmevenementen naast activiteiten rond 'mode en cultuur'. Vercammen plant later de uitbouw van een kunstuitleendienst en een uitgebreide en gespecialiseerde kunstbibliotheek."Die kunnen belangstellenden ter plaatste raadplegen. Met onze activiteiten willen wij alle leeftijdsgroepen bereiken".


SOBER
17/12/2006 - 31/12/2006
GabriŽlla Cleuren: Desastres de la guerra
17/9/2006 - 22/10/2006


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius