Samuel Frederic Photography

Moerplas 69  Plattegrond via Google
B-2870 Puurs, BelgiŽ
M +32-476321781
 photography@samuelfrederic.com
www.samuelfrederic.com

Contact: Frederic Proot

Overige informatie

Samuel Frederic Photography stelt een collectie voor van unieke en hedendaagse fotografie. De werken die aangeboden worden zijn van de hand van een select aantal nationale en internationele fotografen en artiesten.
Samuel Frederic Photography is een online gallerij die kwalitatief hoogstaande en hedendaagse fotografiebeelden toegankelijk wil maken voor alle kunstliefhebbers. Onze werken richten zich zowel tot zij die een eerste stap zetten op de kunstmarkt tot de meer ervaren verzamelaars.
+ + lees meer...

De meerderheid van de werken worden aangeboden in beperkte oplages en speciale edities. Dit verzekert en garandeert zowel kwaliteit als exclusiviteit. Genres en categorieŽn zijn: abstract, portret, reis, architectuur, mode, journalistiek, erotiek, landschap,...

Samuel Frederic Photography gelooft in de kracht van het beeld en we willen die passie delen met alle gelijkgezinden.
ďFotografie heeft weinig te maken met de dingen die we zien maar alles te doen met de manier waarop we de dingen zien...Ē


Vaste kunstenaars

Dimitri Geussens - Michael Levin - Kevin Twomey.


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius