Generali

Diemerhof 42  Plattegrond via Google
1112 XN Diemen, Nederland
T 020-6604444
www.generali.nl

Overige informatie

Wij zijn Generali verzekeringsgroep, gevestigd in Diemen. Een zelfstandige en solide verzekeraar, die deel uitmaakt van de wereldwijd opererende Generali Group met ruim 100 verzekeringsmaatschappijen in zoín 40 landen. Al sinds 1870 zijn we actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt.
+ + lees meer...

In die tijd zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers en particulieren. Een informele en moderne verzekeraar, die zich onderscheidt door persoonlijke service, een betrokken opstelling en accurate administratie. Onze medewerkers, op dit moment zoín 425, maken dit door hun grote betrokkenheid en flexibele instelling mogelijk. Het zijn teamspelers met ambitie, kundig op hun vakgebied.

Kunstcollectie
Generali verzekeringsgroep bezit een collectie Cobra litho's, etsen en zeefdrukken. Het werk wordt intern geŽxposeerd. Daarnaast is in de loop van de tijd ook andere kunst aangekocht.


Kunstenaars in vaste collectie

Eelco Brand - Judith Krebbekx.


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius