Galerie Mikst Media Woudrichem

Kerkstraat 50  Plattegrond via Google
4285 BC Woudrichem, Nederland
T 0183-302617
 mikstmedia@hetnet.nl
www.mikstmediawoudrichem.nl
za en zo 13.30-17.00
en op afspraak

Contact: Johanna van Roode

Overige informatie

Galerie Mikst Media Woudrichem, een voormalige bakkerswinkel, ligt in het oude centrum van de vesting Woudrichem. Dit authentieke stadje is heel strategisch gelegen nabij een aantal grote rivieren. Het is rijk aan cultuur en historie. Voeg hierbij de imponerende natuur van het rivierenlandschap en U begrijpt dat het een aantrekkelijk uitgangspunt is om een mooie wandeling te combineren met een bezoek aan diverse exposities die er in Woudrichem te bewonderen zijn. Ook Mikst Media Woudrichem draagt een steentje bij aan het veelzijdige cultuuraanbod.
+ + lees meer...

In Mikst Media worden per jaar vier tot zes exposities georganiseerd van gastkunstenaars uit binnen- en buitenland. Telkens staat dan het werk van één beeldend kunstenaar centraal. Het zijn langlopende tentoonstellingen (6 weekenden), zodat het publiek ruimschoots de tijd heeft kennis te maken met de kunstwerken. Soms vinden er thematentoonstellingen plaats waaraan meerdere kunstenaars kunnen deelnemen. Mikst Media is gespecialiseerd in het traject tussen lyrische kunst en geometrisch-abstract werk.


Marianne Rouws: Souvenir
25/2/2017 - 1/4/2017
Marianne Rouws
27/2/2011 - 3/4/2011


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius