Stichting BEP

Borgerstraat 118  Plattegrond via Google
1053 PX Amsterdam, Nederland
 info@stichtingbep.nl
www.stichtingbep.nl
doorlopend zichtbaar

Contact: Mirjam Berloth

Overige informatie

Voormalige winkeletalages in de Bellamybuurt, die hun functie verloren hadden, krijgen door de exposities van BEP een tweede leven. Een leven vol mooie kunst en levendigheid in de buurt. Het mes snijdt aan twee kanten sinds in november 2003 de eerste expositie Bellamy By Night van start ging als samenwerkingsproject van Stadsdeel Oud-West, Bellamy Voor Elkaar, Urban II, AWV, Knoop Oud-West en BEP.

De 13 etalages van BEP zijn te vinden op of rond het Bellamyplein in Stadsdeel Amsterdam Oud-West. In de etalages organiseert BEP acht exposities per jaar. Vier om de kunst en vier voor de buurt.
+ + lees meer...

BEP streeft ernaar om samen te werken met andere organisaties zoals onderwijsinstellingen, ondernemersverenigingen en woningcoöperaties. Ook wordt er samenwerking gezocht met culturele instelligen en fondsen. Iedere tentoonstelling wordt geopend en afgesloten met een wandeling langs de etalages met de kunstenaar(s), bewoners en kunstliefhebbers. Na zo'n wandeling is er een borrel.Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius