KipVis

Dreesstraat 2  Plattegrond via Google
4384 DC Vlissingen, Nederland
 comform@zeelandnet.nl
www.kipvis.com

Contact: Trinette Ledelay

Overige informatie

KipVis is een kunstwerkplaats. Graag bieden we ruimte voor risico. Voor werkperiodes, kunstenaars en alles wat daaruit voortkomt enzo. Regelmatig vindt er een 'Grote Vaststelling' plaats. Projecten van Kipvis kunnen beschouwd worden al een ongeordend voorstadium van een museum, galerie, of andere podia.

Geschiedenis
+ + lees meer...

KipVis startte in 2004 in een oude supermarkt die zijn centrale functie in de dorpskern van Sint Laurens op een andere manier wilde benutten. Daarna is KipVis gegroeid en heeft zich verplaatst naar het Molenwater 4a, een voormalig militair gebouw naast de watertoren in Middelburg. Naast een grotere werk cq. expositieruimte beschikte KipVis ook over 10 prachtige ateliers. Vanaf november 2008 betrekt kunstwerkplaats KipVis een jaren '80 schoolgebouw aan de Dreesstraat 2 te Vlissingen.


Sabine Bolk: Tour des poulets
20/9/2008 - 20/9/2008

Vaste kunstenaars

Ans Couwenberg - Els Dominicus - Rikke Folkertsma - Femke Gerestein - Iris Koopmans - Trinette Ledelay - Giel Louws - Hans Overvliet - Michiel Paalvast - Peter Steutel.

Toon afbeeldingen


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius