Mothership

Delftsestraat 25  Plattegrond via Google
3013 AD Rotterdam, Nederland
T 010-2807171
 info@enterthemothership.com
www.enterthemothership.com

Contact: Jeroen Everaert (dir)

Overige informatie

Mothership is een bedrijf dat zich bezighoudt met het produceren van kunstprojecten in opdracht van zowel klanten (business to business) als voor kunstenaars. Mothership slaat een 'brug' tussen de 'kunstwereld' en het bedrijfsleven en zoekt naar mogelijkheden om voor beide groepen deze projecten te realiseren.

Mothership neemt zakelijke, commerciŽle en andere taken over van de kunstenaars zodat deze zich meer kunnen concentreren op hun daadwerkelijke vak.

Mothership neemt taken over van opdrachtgevers, om zo het zakelijke, financiŽle en inhoudelijke traject van een project zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.
+ + lees meer...

Mothership bemiddelt, adviseert en produceert voor opdrachtgevers het kunstproject.

Mothership realiseert kunstprojecten op een professionele, duidelijke en praktisch manier waar zowel kunstenaar als opdrachtgever na afloop een zeer tevreden gevoel aan overhouden.

Nieuws- en persberichten
29/10/2014 Jeroen Everaert ontvangt Laurenspenning 2014
03/03/2009 Ketelbinkie Prijs 2008 voor MothershipGaleries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius