Grafisch Atelier 't Gooi

Naarderstraat 14  Plattegrond via Google
1211 AL Hilversum, Nederland
T 035-6216262
 gag@planet.nl
www.gaghilversum.nl
di en wo 10.00-16.00
maandag en vrijdag voor jaarkaarthouders

Contact: Rutger Paets

Overige informatie

Grafisch Atelier 't Gooi biedt werkruimte, apparatuur en deskundige begeleiding aan professionele grafici en beeldend kunstenaars. Op voorwaarde van technische zelfstandigheid kunnen zij in het atelier werken en deelnemen aan projekten die door het atelier georganiseerd worden.

Op dit moment is het atelier optimaal uitgerust voor diepdruk, vlakdruk, zeefdruk en boekdruk. Tevens worden er via het GOCK en de Volksuniversiteit diverse workshops en cursussen georganiseerd die bij het GAG uitgevoerd worden.
+ + lees meer...

Grafisch Atelier 't Gooi, in 1968 met steun van de gemeente Hilversum opgericht, is een van de oudste open werkplaatsen van Nederland. De stichting wordt financieel ondersteund door de provincie Noord Holland en de gemeentes Hilversum, Laren en Naarden.


Marleen Leysen: Zie mij
5/9/2010 - 26/9/2010

Toon afbeeldingen


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius