Pop-Up Gallery Kunstproeven  (2011)

Mosae Forum 18  Plattegrond via Google
6211 dv Maastricht, Nederland
M 06-20488997
 info@kunstproeven.nl
www.kunstproeven.nl
do t/m za 11.00-17.00 en zo van 12.00 - 17.00
en op afspraak

Contact: Liliane Konings

Overige informatie

Even voorstellen:
+ + lees meer...

Na vijf jaar met veel plezier en enthousiasme een galerie te hebben gehad in Stein, vonden we enkele jaren geleden, dat het tijd werd voor een volgende stap. Ons concept, daar staan we nog altijd helemaal achter. We willen het alleen anders in de markt zetten. We blijven een laagdrempelige galerie, waar we ons eigen werk combineren met werk van gastexposanten. Een ontmoetingsplek zijn voor kunstenaars en kunstliefhebbers, waar we het verhaal achter de kunst en de kunstenaar met verve kunnen uitdragen. Een plek waar emoties worden geprikkeld en waar je lekker aanschuift voor een kop koffie en een gesprek. Je vindt bij ons talent van creatieven uit de kunst- en designwereld, waarbij we aandacht hebben voor duurzaam design.

Pop-up gallery:
Een vaste stek zoeken we niet meer. We kamen er achter dat we het veel spannender vinden, om steeds ergens voor een korte periode op te duiken. We zijn daarom altijd op zoek naar een bijzondere locatie, waarmee we jou kunnen verassen en inspireren, bij voorkeur in Maastricht. We richten de plek in als pop-up galerie, rekening houdend met de sfeer van het pand en de omgeving. Soms voor een weekend, een andere keer voor een week of zes. Ook hier houden wij vast aan onze eigen[wijze] filosofie en ons unieke concept.

Collectie:
In onze collectie vind je onder andere eigentijdse schilderijen, objecten, keramiek, juweelkunst, tassen, artistieke en design tweedehands kleding, coole woonaccessoires, [kunst]boeken en kunstkaarten.


Kunstproeven Pop-Up Art& more
8/12/2017 - 31/8/2018
All in the family
18/11/2011 - 26/2/2012
Arjen van Prooijen e.a.
21/3/2010 - 30/5/2010

Vaste kunstenaars

Marian Bonnemayers - Lief van Himbeeck - Liliane Konings - Jenny Roost.

Toon afbeeldingen


(advertentie)