Origine

Postbus 5220  Plattegrond via Google
2000 VB Haarlem, Nederland
T 023-5324233
 redactie@origine.nl
www.origine.nl

Overige informatie

Kunst en Antiek Initiatieven bv
Postbus 5220
2000 GE Haarlem

Uitgever van Origine, een tweemaandelijks kunst-, antiek- en designtijdschrift van Nederland en BelgiŽ.

ORIGINE is een al ruim vijftien jaar bestaand fullcolour tijdschrift met een onafhankelijke kijk op de (inter)nationale kunst-, antiek- en designwereld.

ORIGINE heeft als doel om zoveel mogelijk interessante informatie over kunst, antiek en design te vergaren en aan haar lezers door te geven zonder de plat getreden paden te bewandelen en in herhaling te vervallen.

Korte ontstaansgeschiedenis
+ + lees meer...

Ruim vijftien jaar geleden werd ORIGINE als sponsored magazine in het leven geroepen door het bestuur van de Stichting Nederlandse Kunst- en Antiekbeurs Breda, de stichting die de huidige Art Fair Ďs-Hertogenbosch organiseert. De bedoeling was om de vele relaties van de Kunst- en Antiekbeurs Breda tweemaal per jaar op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de beurs door middel van een full-colour tijdschrift. Eenmaal in het najaar en eenmaal in het voorjaar als catalogus voor de beurs in het toenmalige Turfschip in Breda. Al gauw bleek dit streven om diverse redenen niet haalbaar, waarna ORIGINE als kunst- en antiektijdschrift is verzelfstandigd. In de eerste twee jaren na de verzelfstandiging verscheen ORIGINE vier maal per jaar, daarna werd het de tweemaandelijkse uitgave zoals we die nu nog kennen. ORIGINE is een onafhankelijk tijdschrift met als doel de kennis over kunst, antiek en toegepaste kunst te behouden en te vergroten.Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius