Kunstcollectie VNO-NCW

Bezuidenhoutseweg 12 (Malietoren)  Plattegrond via Google
2594 AV Den Haag, Nederland
T 070-3490250
www.vno-ncw.nl

Overige informatie

VNO-NCW is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. VNO-NCW is een lobby-organisatie die zich sterk maakt voor een goed ondernemings- en investeringsklimaat en de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven behartigt op zowel nationaal als internationaal niveau. VNO-NCW is gevestigd in de Malietoren in Den Haag en heeft daarnaast een bureau in Brussel. Er zijn vijf regionale werkgeversverenigingen aan VNO-NCW verbonden.
+ + lees meer...

De huidige kunstcollectie vindt haar oorsprong in de collecties van de voorlopers van VNO-NCW. De collecties van deze verenigingen werden bij het bijeenkomen van beide organisaties in de Malietoren in 1996 samengevoegd. De collectie telt circa 375 werken.


Kunstenaars in vaste collectie

Philip Akkerman - Jef Diederen - Bart Domburg - Christie van der Haak - Teun Hocks - Floor van Keulen - Ruud Lanfermeijer - Lei Molin - Marc Mulders - Margriet Smulders - Peer Veneman.


Galeries.nl is sinds kort weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de rechter kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Benno Tutein Nolthenius