Galerie Sous-Terre Ootmarsum  (2010)

Laagsestraat 10  Plattegrond via Google
7631 AM Ootmarsum, Nederland
T 0541-293536
 info@galerie-sous-terre.nl
www.galerie-sous-terre.nl
ma t/m vrij 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en op afspraak.Contact: DaniŽlle en Martijn Busscher

Overige informatie

Vanaf april 2013 heet Galerie Sous-Terre u welkom in het mooie Ootmarsum. Een oude stad in Twente met een nostalgisch centrum. Het staat ook wel bekend als de kunststad van Oost-Nederland. Met zijn vele gerenommeerde galerieŽn, lifestylewinkels en bijzondere evenementen weet Ootmarsum jaarlijks honderdduizenden kunstliefhebbers uit Nederland en Duitsland aan te trekken.

Sous-Terre Ootmarsum stelt haar werk tentoon bij Busscher Serrebouw & Styling. Bezoekers worden ontvangen in een grote showroom van 500 m2, prachtig gelegen in een honderd jaar oude monumentale textielfabriek.

E-mail: info@busscher-serres.nl
+ + lees meer...

www.busscher-serres.nl

In tegenstelling tot de periodieke tentoonstellingen van de andere vestigingen van Sous-Terre, zal in Ootmarsum in hoofdzaak gewerkt worden met een permanente expositie van meerdere kunstenaars. Uiteraard wordt de collectie steeds gewisseld en aangevuld, zodat het voor de bezoekers interessant blijft de galerie vaker te bezoeken.

Ook bestaat de mogelijkheid om via de online collectie van de galerie, bestaande uit duizenden schilderijen en sculpturen, kunstwerken uit te zoeken. Wilt u een werk eerst in het echt zien dan brengen wij dat voor u naar Ootmarsum.


Ank ter Kuile
26/11/2011 - 28/1/2012
Segers,Trossel, B. Smit , M. Smit
1/10/2011 - 20/11/2011


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius