Business Art Service (BAS)  (1986)

Oosterhoutseweg 18  Plattegrond via Google
4941 WZ Raamsdonksveer, Nederland
T 088-1800180
 info@kunst.nl
www.kunst.nl
ma t/m vr 9.00 - 17.00

Contact: Corine Honders

Kunst verhuur, verkoop en collectiebeheer voor bedrijven en instellingen

Overige informatie

Over Business Art Service (BAS)

BAS is al 25 jaar gespecialiseerd in verhuur en verkoop van kunst en collectiebeheer voor bedrijven en instellingen. Vanuit de overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en een sterke bijdrage levert aan de uitstraling van een organisatie, verzorgt BAS kunst voor al bijna 2.000 tevreden opdrachtgevers in de Nederland en BelgiŽ.

Grootste en meest eigentijdse kunstcollectie
+ + lees meer...

De kunstcollectie van BAS omvat ruim 55.000 kunstwerken van meer dan 1.000 kunstenaars en staat bekend als de grootste en meest eigentijdse in de branche. Jaarlijks worden duizenden nieuwe schilderijen, (foto)grafische werken en sculpturen van bekende en opkomende kunstenaars aan de collectie toegevoegd. Hierdoor zijn opdrachtgevers verzekerd van een voortdurend up-to-date collectie met zeer ruime keuze uit nieuwe werken.

Full-service huurformule

BAS biedt jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van bedrijven en instellingen bij de inzet van kunst. In de loop der jaren is een aantrekkelijke full-service huurformule ontwikkeld, inclusief advies, transport, inrichting, verzekering en periodieke wisseling. Opdrachtgevers kunnen vertrouwen op een team van bijna 50 klantgerichte en professionele medewerkers. Niet voor niets is BAS marktleider in de Benelux.Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius