Wackers Academie  (1983)

Eerste Helmersstraat 271  Plattegrond via Google
1054 DZ Amsterdam, Nederland
T 020-6642902
 wackers.promotie@gmail.com
www.wackersacademie.nl
ma t/m za 9.00 - 16.30
m.u.v. donderdagmiddag

Contact: Luk van Driessche (dir), Caroline O'Breen (PR)

Overige informatie

De Wackers Academie is een particuliere opleiding in figuratief tekenen, schilderen en beeldhouwen in Amsterdam en een begrip binnen de kunstvakopleidingen. De academie, gehuisvest in een prachtig pand in Amsterdam West vlakbij het Vondelpark bestaat sinds 1983 en wordt geleid door gepassioneerde professioneel werkende kunstenaars die les geven in figuratief tekenen en schilderen naar de werkelijkheid. Je leert naar modellen tekenen, landschappen, stillevens of portretten tekenen. Dit vormt de basis van de academie en het vertrekpunt om tot je eigen stijl te komen.
+ + lees meer...

Op de Wackers Academie kan je kiezen uit verschillende vormen van lesgeven: voltijd, deeltijd, een avond- of zaterdagopleiding. De voltijd en deeltijd opleiding is een beroepsopleiding tot professioneel kunstenaar, de avond- en zaterdagopleiding is voor mensen die zich willen bekwamen in schilderen en tekenen maar geen examen hierin willen behalen. Voor elk niveau en voor elke leeftijd bieden wij lessen aan, je hoeft geen toelatingsexamen te doen.
Elke docent heeft zijn eigen manier van lesgeven en er heerst een persoonlijke en betrokken sfeer.

Nieuws- en persberichten
13/04/2015 Achtertuin Wackers Academie wordt stadstuin voor buurtbewoners


De kunstenaar en zijn model: Een expositie van docenten van de Wackers Academie
14/2/2014 - 17/3/2014

Toon afbeeldingen


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius