Bart Invites

Bloemgracht 2  Plattegrond via Google
1015 TH Amsterdam, Nederland
 info@galeriebart.nl
www.galeriebart.nl
ma t/m zo 11.00-18.00

Overige informatie

Stichting Onterfd Goed slaat haar vleugels uit naar hartje Amsterdam. Te gast bij Bart Invites wil Onterfd Goed de bezoeker in de decembermaand laten zien waar zij voor staat en zoekt zij kunstliefhebbers die kunstwerken uit haar collectie willen adopteren.
+ + lees meer...

Stichting Onterfd Goed is als enige organisatie in Nederland gespecialiseerd in het herbestemmen van kunstcollecties. Musea sluiten, al dan niet noodgedwongen, de deuren. Overheden en bedrijven zijn volop aan het saneren. Wat gebeurt er dan met de doorgaans waardevolle collecties? Onterfd Goed zorgt ervoor dat de kunstwerken niet verloren gaan. Alle kunstwerken worden ter adoptie te koop aangeboden aan kunstliefhebbers en andere belangstellenden of hergebruikt door kunstenaars en ontwerpers.

Voor elke kunstportemonnee heeft Onterfd Goed kunstwerken beschikbaar: groot en klein, oud en nieuw, voor aan de muur of op de vloer, van bekende en minder bekende kunstenaars, noem maar op. Van 10 euro tot 5.000 euro, dus voor elk wat wils. En u kunt het direct meenemen.


Hollandse Hoogte: Hollandse Meesters Collectie
1/9/2015 - 30/9/2015

Toon afbeeldingen


Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius