Eddo Hartmann  (1973)  

Geboren in Den Haag. Woont en werkt in Amsterdam.

Opleiding
Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, Den Haag (1996)
+ + lees meer...

Vanaf 1999 houdt hij zich naast zijn eigen werk en het produceren van een aantal boeken voornamelijk bezig met opdrachten voor reclame en ontwerpbureaus in binnen- en buitenland. Zijn werk is opgenomen in diverse Nederlandse fotocollecties en meerdere malen met zilver en goud bekroond door de PANL (Photographers Association of the Netherlands). Op het tweejaarlijkse fotofestival in Naarden exposeerde hij in de zomer van 2005 zijn laatste werk “Natrium Field”. Een tocht door een nachtelijke wereld van betonnen structuren en stalen bouwwerken. De zorgvuldig opgebouwde composities laten een duidelijke voorkeur zien voor 19e-eeuwse fotografie waarin de verschillende locaties bijna op en wetenschappelijke manier naar voren worden gebracht.

Voor werk dat hij in 2005 in de Amerikaanse woestijnen van Californië maakte ontving hij in Engeland een nominatie voor de prestigieuze AOP Awards.

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
LUX Photo Gallery, Amsterdam

De volgende instellingen hebben werk in stock:
Vintagephoto.nl, Amsterdam


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius