Anneke Balvert  (1948)

Woont en werkt in Amsterdam.

Anneke Balvert volgde teken- en schilderlessen bij atelier Devisch en bij Wendelmoet Langerak in Frankrijk. Vanaf 1999 heeft zij verschillende exposities gehad o.a. bij Galerie den Ulch te Utrecht, Kunsthuis Interlokaal te Wezup, op Holland Art Fair te Den Haag en KAR kunstbeurs te Rotterdam, Galerie Le Pignon te Grootschermer en Galerie Novanta Nove te Amsterdam. Vanaf 2001 is zij volledig werkzaam als beeldend kunstenaar.
+ + lees meer...

Anneke werkt altijd vanuit de stilte. Vanuit de stilte ontstaat de energie. Soms uitbundig en kleurig, dan weer sober en ingetogen. Altijd intu´tief. Zij experimenteert met materialen zoals, zelfgemaakt papier, was, zink, bladgoud en inkt. Het resultaat is ook voor haar een grote verrassing en vertelt haar hoe het met haar is. Net als dromen. Over dingen die zij soms nog niet wil weten en die herkend worden. Een taal spreken uit een ander gebied.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius