Didier Maghe 

Didier Maghe leeft en werkt in België - Europa.

Houder van een getuigschrift tekenkunst (1971-1974) en een getuigschrift schilderkunst van de Académie des Beaux-Arts te Binche (1991-1998). Hij vervolmaakte zich gedurende 2 jaar als naaktschilder aan de Academie des Beaux-Arts te Charleroi.
In 1999, ontdekt hij de "maghiërs" en alhoewel hij gedurende enkele jaren verder in een expressionistische stijl naakten zal schilderen, het is met zijn nieuwe vrienden dat hij zijn weg verder wilt zetten.
+ + lees meer...

Met hen, zullen de kleuren van zijn schilderijen opklaren en de lijnen verzachten. Weldra zullen uit deze sympathieke figuren, met afgeronde vormen, sculpturen ontstaan die de kunstenaar in klei, polyester of brons realiseert.
Hij wordt auteur en illustrator met zijn "maghiërsverhalen" die in een eenvoudige doch filosofische taal geschreven zijn. Hij animeert ook workshops en soms ook conferenties.

Als men zijn werk in één woord zou samenvatten, dan zouden wij het "geluk" geďncarneerd door zijn maghiërs kiezen.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius