Kees Martens  (1959)  

Geboren in Amsterdam.

Opleiding
Academie St. Joost, Breda, fotografie

Daarna ging hij werken als fotojournalist voor onder andere het Eindhovens Dagblad. Naast zijn fotojournalistieke werk houdt hij zich bezig met autonome fotografie. Hij fotografeert geŽnsceneerde table-top stillevens met een conventionele camera en drukt die af op conventioneel zwart-wit papier.

Door de vervreemding van de gefotografeerde objecten ontstaan nieuwe, (soms) monumentale werkelijkheden. De decors, waarin de gefotografeerde objecten een eigen bestaan gaan leiden, bestaan deels uit computerprints en deels uit reŽle voorwerpen.
+ + lees meer...


Zijn vrij werk is een onderzoek naar de ďgrenzen van het lichtĒ en bestaat uit opnames bij een minimum aan licht van objecten, portretten en straatbeelden, in een poging de essentie van licht en vorm te doorgronden.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius