Hans Kanters  (1947)  

Geboren in Amsterdam. Hij schildert sinds 1967, lithografeert sinds 1986 en beeldhouwt sinds 1994. Kanters is autodidact. Hij werkte o.a. in Nederland, Zuid-Spanje, Formentera, Zuid-Frankrijk en sinds 1992 op Ibiza.

Exposities en collecties
Het werk van Hans Kanters is geëxposeerd in solo- en groepstentoonstellingen in Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland, Griekenland, Amerika en Japan in diverse galeries en kunstbeurzen. In deze landen bevindt zich werk in collecties. Het Museum Jan van der Togt in Amstelveen heeft een vaste collectie van Kanters schilderijen.

Over zijn werk
+ + lees meer...

“De mensen moeten er meer uit kunnen halen dan ik erin heb gestopt, anders heb ik gefaald. Het gaat niet alleen om de betekenis, het is ook het gevoel, de humor en de ironie, de tederheid en de frustratie, de woede zelfs die ik probeer over te brengen”.

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
Veilinggebouw De Zwaan, Amsterdam

De volgende musea/instellingen hebben werk in hun collectie:
Museum Jan van der Togt, Amstelveen

De volgende instellingen hebben werk in stock:
De Kunstuitleen Willemsoord, Den Helder
SBK Amsterdam KNSM, Amsterdam
Kunstcentrum Zaanstad, Zaandam


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius