Susan De Waardt-Ruiter

Susan Ruiter is voornamelijk autodidact, maar heeft zich daarnaast ook op verschillende vlakken verder ontwikkeld door het volgen van enkele specifieke lessen aan de Vrije Universiteit en het doorlopen van workshops bij kunstenaars.
+ + lees meer...

De schilderijen van Susan Ruiter springen in het oog door het gebruik van heldere kleuren en humoristische afbeeldingen van voluptueuze vrouwen. Deze worden neergezet als vrolijke, zelfverzekerde en krachtige vrouwen. Haar composities zorgen voor een constante spanning tussen de thema´s, die fascineert en steeds een uitdaging oproept, zowel voor de kunstenares zelf als voor de criticus. Uiteindelijk ontstaat er steeds, niet in de laatste plaats door de kleurrijke omgeving, een ontspannen en heel vrolijk geheel. Inspiratie haalt Susan Ruiter uit haar omgeving en muziek.

Inmiddels is Susan Ruiter uitgegroeid tot een succesvol beeldend kunstenaar. Zij exposeert zeer regelmatig en onlangs is er ook een serie van 3 zeefdrukken in beperkte oplage verschenen van haar werk en zijn reproducties van een 10-tal van haar werken wereldwijd verkrijgbaar. Neem voor meer informatie contact op met Art Gallery Artipico.

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen hebben werk in stock:
Art Gallery Voûte, Schiedam


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius