Mirso Bajramovic  (1954)  

Geboren in Sarajevo. Woont en werkt in Gennep. Schilder en multimedia kunstenaar.

“Net als de maatschappij, zo ook verdelen ons het ras, de klasse, de seksuele identiteit en de godsdienst. Wij worden allemaal gevuld met emoties zoals schaamte, woede, vrees en schuld. Kunst biedt ons de mogelijkheid om de sociale en politieke holen te overbruggen die de mens heeft geconstrueerd. Vandaag blijft kunst een actieve rol spelen tijdens rechtvaardigheidsbemiddeling in de wereld. Kunst verenigt mensen rond perspectieven die hen historisch hebben verdeeld.”
+ + lees meer...

“Human Revolution” is de term die ik graag gebruik om dit proces van het ontwaken van mensen tot hun eigen waardigheid en verborgen potentieel te beschrijven. Deze menselijke revolutie betekent het doorbreken van je eigen “mindere zelf”, de kleine “jezelf” dat altijd was aangedreven door miezerige/kleine, egoïstische wil en wensen. Het betekent het teruggaan naar je “grotere zelf”, jezelf die enorm is, als de kosmos zelf.”

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius