Caroline van den Akker 

Caroline van den Akker is professioneel vormgever in druk, klei en brons.
Ze heeft haar opleiding gevolgd aan de Grafische Shool in Utrecht. Voor keramiek heeft zij opleidingen gevolgd in Washington USA, de vakopleiding Keramisceh Technieken in Gouda en Artibus beeldende kunst en vormgeving UCK in Utrecht.
Ze is een veelzijdige beeldhouwer en keramist die graag experimenteert met glazuren, kleisoorten en stooktechnieken (ze heeft daarbij een voorliefde ontwikkeld voor rakustoken).
+ + lees meer...

Haar oeuvre is veelzijdig, variŽrend van stevige paarden, bizons en dikke figuren tot etherische abstracte vormen die geassocieerd kunnen worden met haar grafische werk. Haar veelzijdigheid betekent dat zij vanuit een solide basisproductie alk jaar ook onvoorspelbaarheid vertoont: zij weet steeds weer verrassende beelden te produceren. Haar kwalitiet en creativiteit vallen goed in de smaak bij een breed publiek.
Haar uitdaging is om met behoud van kwaliteit veel grotere beelden te maken die ook passen in kantoren, tuinen of parken.
WWW.klei-in-vorm.nl

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
Het Interbellum Kunstbemiddeling, Ouderkerk a/d Amstel


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds kort weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de rechter kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Benno Tutein Nolthenius