Li Jia Fan  (1948)  

Li jia Fan werd geboren in Sjanghai in 1948. Hij leefde in het tijdperk van de culturele revolutie, hij kreeg geen goede scholing en moest jaren hard werken op het platteland. Na het overlijden van beide ouders, koos hij ervoor om te reizen naar het westen. Zonder enig idee om ergens heen te gaan zwierf
+ + lees meer...

Li jia van land naar land. ItaliŽ, Frankrijk, BelgiŽ en uiteindelijk belande hij in Nederland. Hier ontmoette hij zijn toekomstige vrouw, Lingja. Na het vestigen van een gezin en jaren van hard werken, besloot Li jia zijn passie weer op te pakken: Kunst. Met zijn kennis van anatomie en teken- en schildertechnieken, maakt Li jia onder inspiratie van zijn leven vol met ervaringen schilderijen met een Aziatisch tintje. Li jia fan is autodidact, al op jonge leeftijd tekende hij altijd erg veel en later in Nederland heeft hij de kunst van het schilderen opgepakt. Tegenwoordig schildert hij, nog steeds met veel plezier, in zijn vrije tijd.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius