Captain Boomer

Kunstenaarscollectief

Bart Van Peel
Bart Van Peel bedacht het concept voor de Potvis zomertoer. Hij is niet aan zijn proefstuk toe. In 2003 haalde hij de voorpagina’s en jounaals met zijn “Weiland met koeien” voor het Museum van Schone Kunsten in Antwerpen.

Frederik Feys
Wetenschapper en medebedenker van het concept. Kritische geest en uitvoerder.

Stijn Doggen
+ + lees meer...

Voorzitter van vzw Linkerwoofer, de organisatie achter verschillende evenementen waaronder het Antwerpse Linkerwoofer, een gratis festival dat afgelopen jaar meer dan 6.000 bezoekers lokte. Hij neemt de logistiek, financiën en administratie voor zijn rekening. www.linkerwoofer.be

Jelle Doggen
Grafisch ontwerper. Op zijn palmares oa de restyling van De Koninck Brouwerij, de Zoo van Antwerpen en Planckendael. Hij ontwerpt de website en doet promotie en drukwerk.

Zephyr
Pseudoniem van Dirk Claesen.

P.S.
Captain Boomer is een figuur (een kapitein die zijn arm verloor) in het beroemde boek Moby Dick van de schrijver Herman Melville.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius