Laura Sassen  (1986)  

Woont en werkt in Leiderdorp.

Met de natuur als bron vind Laura Sassen haar fascinaties, vormen die verwonderen en aanzetten tot creëren. In haar werk laat zij nieuwe levensvormen en mogelijke bestaanswerelden zien. Hierin vormen flora, fauna, landschappelijke en menselijke elementen zich op een organische manier tot een geheel. De fantasierijke beelden die ontstaan doen de grenzen tussen fictie en werkelijkheid vervagen.
+ + lees meer...

Zo lijken de ‘Spinsels’ bijna niet van echte beestachtige diersoorten te onderscheiden. Iedere unieke creatie leidt de kijker naar een nieuwe levensvorm in een mogelijke bestaanswereld. De schaal waarin het werk zichtbaar wordt gemaakt zou je kunnen lezen als een vergroting of verkleining van dat geheel. De fantastische en creatieve kunstwerken van Laura Sassen spreken tot de verbeelding.

Laura Sassen werkt als kustenaar & docent.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius