H.W. Marius Bauer  (1951)  

Geboren in Oss.

Na natuurwetenschappen gestudeerd te hebben in Groningen en Wageningen,wijdde hij zich geheel aan de beeldende kunst en bezocht de kunstacademie Artibus te Utrecht. Hij is in Utrecht blijven wonen en werkt in Nederland, Itali en Frankrijk.
+ + lees meer...

De schilderijen, die het grootste deel uitmaken van zijn oeuvre, zijn geschilderd met acrylverven, die gedispergeerd zijn in water, op dragers van masinite, tryplex en multiplex. Kenmerkend voor zijn werk zijn de nadrukkelijke composities. Aan de ene kant in n enkele stijl uitgevoerd en dan vaak figuratief, aan de andere kant verschillende stijlen of themata naast elkaar of in confrontatie met elkaar, waardoor die werken, die geen collages zijn wl die indruk kunnen wekken. Het oeuvre van H.W. Marius Bauer omvat schilderijen, gemengde technieken, collages, foto's en tekeningen.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius