J Henry Fair 

J Henry Fair vindt de huidige cultuur verslaafd aan olie en ongebreideld consumentisme. Dit gaat veelal ten koste van onze natuurlijke reserves en resulteert in milieuvervuiling. Met zijn fototoestel als ‘wapen’ tracht hij de mensheid hiervan te doordringen. Samen met zijn voormalige echtgenote, de concertpianiste Hélène Grimaud, is hij de oprichter van het Wolf Conservation Center in South Salem, NY.
+ + lees meer...

In januari 2011 is het eerste boek van J Henry Fair verschenen: ‘The Day After Tomorrow: Images of Our Earth in Crisis’. Het werk van Fair is te zien geweest op CNN en wereldwijd gepubliceerd op talrijke websites en in dagbladen en tijdschriften als Harper’s Magazine, National Geographic, The New York Times, Smithsonian en TIME Magazine. Daarnaast wordt het veelvuldig geëxposeerd,

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs, Amsterdam


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius