Tonie van Marle 

Tonie van Marle studeerde af aan de AKI (Akademie voor Kunst en Industrie) in Enschede en heeft ook Engels gestudeerd aan de UVA en Ierse Studies in Dublin, Ierland.
+ + lees meer...

Tonie van Marle werkt vanaf 2004 samen met ´STICHTING FACETTEN´ , waarbij zij soms ook zijpaden bewandeld. In 2004 kwam de tentoonstelling ´Abstract´ tot stand samen met drie musici. In 2005 en 2006 deed zij mee aan ´Muziek in Montmartre´, een collage van muziek van Le Groupe des Six, waarbij zij een voordracht hield over Jean Cocteau en eigen vertaalde gedichten voordroeg. In 2009 deed zij mee aan ´Ondeeltjes´, een project speciaal voor bezoekers aan ziekenhuizen, die getrakteerd worden op klassieke muziek, kunst, nachtmode en poëzie.

Sinds 2006 neemt zij regelmatig deel aan tentoonstellingen georganiseerd door het Belgische kunstenaarscollectief ´ARTIKEL 27´, o.a. ´Onderdak´ (2006), ´In Search of Identity´ (2007), ´Thirty Somethings´ (2008), n.a.v. 60 jaar Mensenrechten, ´On the Origin of Humanity´ (2009), n.a.v. het Darwinjaar en ´La Décadence´, ter viering van hun tienjarig bestaan.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius