Jan Barendrecht

Jan Barendrecht is een vrijetijdsfotograaf met 50 jaar ervaring. Zijn kunst-gerelateerde opleiding deed hij begin zestiger jaren aan de glasschool van de Kristalunie te Leerdam, waar hij opgeleid werd tot glasmaker. Ontwerpers als Copier, Meydam en Thomassen waren de eersten die hem leerden, anders naar de wereld om zich heen te kijken en opgedane indrukken vast te leggen in beelden.
+ + lees meer...

Vanaf het begin boeit het hem om eenmalige, bijzondere momenten, uitdrukkingen en emoties vast te leggen. Daarnaast is hij zich o.a. gaan richten op stadsbeelden, situaties en vormen, die vaak anders lijken dan de werkelijkheid. Zowel beweging als verstilling dagen uit tot het vastleggen van wat hij daarin ziet. Daarbij is de aanwezigheid van licht, of het ontbreken daarvan, een bepalende factor. Veel van het fotowerk dat u hier ziet, is gemaakt in Rotterdam. Ook kunt u zijn fotowerk zien op zijn facebook-pagina; via Google bereikbaar met: janbarendrecht.fotowerk/facebook

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius