Saskia Wagenvoort  (1962)

Fotografie.

Ze omschrijft haar stijl als mixed & stitched photography. Wie goed kijkt ziet dat alles in haar werk verknipt verdraaid en verschoven is. Hierdoor ontstaan diepere lagen, zowel in haar creaties als in de onderliggende betekenis van het werk.
+ + lees meer...

De modellen zijn verstild en brutaal tegelijk. Sereen en argwanend. In de esthetische stijl van de foto´s is Saskia´s rijke ervaring in reclame, film en mode af te lezen. Maar wie verder kijkt dan de glamour, ontdekt een ambivalente wereld. Verknipt, verschoven, vernaaid. Ontdekt verschillende lagen, plat en ruimtelijk wisselen elkaar af. Merkwaardige agressiviteit mengt zich met sensualiteit en verlokking. Zo zijn dit behalve prachtige foto´s ook werken die aanzetten tot gedachten over het leven, waarin het verlangen naar schoonheid en heelheid vervlochten blijven met realiteit van vergankelijkheid en illusie.
(tekst Henrike Gootjes)

Exposities (komt nu voorbij)

De volgende instellingen bieden werk aan en organiseren exposities:
Galerie De Roos van Tudor, Leeuwarden


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius