Nico Mares 

Nico Mares is 2 jaar terug afgestudeerd aan de Staatliche Kunstakademie in Düsseldorf, met de aantekening Akademiebrief Meisterschüler, waar hij oa les kreeg van Guillaume Bijl.
Een ‘jonge’ kunstenaar, maar nu al met een stevig oeuvre en exposities van naam in Duitsland.
Dit is zijn eerste expositie in Nederland en LOOF laat een flink aantal monumentale doeken van deze kunstenaar zien.
+ + lees meer...

Nico Mares is een kunstenaar die vanuit het traditionele schilderen een nieuwe weg inslaat. Hij leidt het spoor verder van het conventionele en traditionele schilderen naar het pure schilderij. Zo creëert hij afbeeldingen die landschappen lijken maar puur gewijd zijn aan kleur en het schilderen. Het schilderij gaat vanuit de kleur (Farbe) en schilderen zijn eigen weg, niet te beschrijven maar wel te zien. Hoewel een ingetogen man springt de verf van het doek en hij laat je plaats nemen in een wereld waar je alleen maar van kunt dromen. Laat U meenemen in het werk en de aanwezigheid van deze jonge en veelbelovende Duitse kunstenaar.
De expositie loopt van 13 mei t/m 29 mei waarna wij ons opmaken voor deelname aan de KunstRAI 2016. (Zie ook onze nieuwsbrief)
1e en 2e pinksterdag geopend.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius