Bill Hauser

Bill Hauser ging naar The Kubert School, de Amerikaanse Universiteit voor Comic Artists. Zijn tekenstijl wordt vergeleken met Jack Davies van Mad Magazine en Bernie Wrightson van Swamp Thing/DC Comics. n van zijn handelsmerken is zijn bijzondere inktwerk zijn pennestreek wordt alom geprezen.
+ + lees meer...

Bill Hauser (1974, St. Paul, Minnesota, USA) haalt zijn inspiratie uit de populaire Amerikaanse horror comics uit de jaren 40 en 50, met klassiekers als Tales from the Crypt, Creepy en Eerie. Hij blaast dit genre nieuw leven in en geeft er een eigentijdse draai aan. Hauser werkt veel in het metal- en undergroundcircuit, met eigen comics, T-shirt-designs en de hoezen voor lps, cds en 7"s. Voor Ozzy Osborn en zijn Ozzfest mocht hij het befaamde glas-in-lood T-shirt maken. In Amerika is hij inmiddels geliefd onder verzamelaars en vaste gast op de jaarlijkse San Diego Comic Con.

Exposities (komt nu voorbij)


Werken Toon afbeeldingen in apart venster

toon detailinformatie >>

Galeries.nl is sinds begin mei 2018 weer in de lucht, maar om de site up-to-date te houden ben ik op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om actuele exposities toe te voegen. Mail naar info@galeries.nl indien u hiervoor belangstelling heeft.

Op deze plek, in de laatste kolom, kunnen advertenties worden geplaatst.

Meer info over adverteren

Benno Tutein Nolthenius